Tafelrollen van airlaid kwaliteit

 

Bent u op zoek naar een mooie tafelrol? Kijk dan niet verder, want bij Multi Map vindt u de mooiste exemplaren. Waar een tafelloper bij Multi Map slechts 40 centimeter breed is en dus vooral bedoeld is als extraatje op het gebied van tafelaankleding, zijn onze tafelrollen zijn verkrijgbaar in twee bredere varianten: 80 centimeter en 120 centimeter breed. Hierdoor kunnen tafelrollen indien gewenst ook de functie van een tafelkleed overnemen. Door de tafelrol te combineren met een tafelloper of een placemat, maakt u ook deze vorm van tafelaankleding tot een compleet en prachtig geheel.
Lees meer...

Tafelrollen in alle soorten en maten

In de webshop van Multi Map kunt u online eenvoudig uw tafelrollen kopen. Onze tafelrollen zijn verkrijgbaar in maar liefst 17 verschillende uni kleuren. Hierdoor vindt u bij ons altijd de kleur die bij uw huisstijl en persoonlijke voorkeuren past. En natuurlijk zijn al onze tafelrollen gemaakt van een uitstekende kwaliteit.. en dat voor een aantrekkelijke prijs! De tafelrollen bij Multi Map zijn verkrijgbaar in drie formaten: 120cm x 40m, 120cm x 25m of 80cm x 40m. Zo ziet u maar: ook op het gebied van tafelrollen is er meer dan genoeg te kiezen.

 

Meer weten over de tafelrollen van Multi Map?

Wat houdt u tegen om uw tafelrol bij de specialist Multi Map te kopen, niets toch? Wilt u meer weten over onze tafelrollen, of kunt u wel wat advies gebruiken voor de rest van uw tafelaankleding? Neem dan contact met ons op, of plan een bezoek aan onze showroom, waar onze medewerkers u graag verder helpen. Tot snel!