Servetten

Of je nu een klein café runt of de eigenaar bent van een groot restaurant, we weten allemaal hoe belangrijk het is om de juiste sfeer en uitstraling te creëren voor de gasten. Een essentieel onderdeel van de horeca-ervaring zijn de servetten, een element dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het opstellen van het interieur en de decoratie.
Lees meer...

Soorten servetten

Als het gaat om het kiezen van servetten voor de horeca, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen:

  • Airlaid servetten:
  • Elegantie en klasse: Airlaid servetten hebben de look en feel van stof, wat een touch van luxe toevoegt aan elke gelegenheid.
  • Versterkte merkidentiteit: Een consistente merkuitstraling creëert een professionele indruk en bouwt merkherkenning op.
  • Veelzijdigheid: Perfect voor zakelijke evenementen, horeca, of als onderdeel van je bedrijfscatering.
  • Papieren servetten: deze zijn ideaal voor informele gelegenheden, zoals een café of snackbar, omdat ze goedkoop en gemakkelijk te gebruiken zijn. Papieren servetten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, kwaliteit en kleuren.

 

Personaliseren van servetten

Een geweldige manier om je horecabedrijf te onderscheiden van de rest is door servetten te personaliseren met jouw eigen logo of naam. Dit kan een professionele en stijlvolle uitstraling geven aan jouw bedrijf en helpt bij het opbouwen van naamsbekendheid. Je kunt ervoor kiezen om je logo te laten bedrukken op de servetten.

 

De beste tafelervaring met servetten van Multi Map

Er zijn verschillende soorten servetten waaruit je kunt kiezen en die passen bij verschillende behoeften en gelegenheden. Papieren servetten zijn ideaal voor casual omgevingen, terwijl airlaid servetten perfect zijn voor meer informele omgevingen. Tot slot is het personaliseren van je servetten door toevoeging van uw logo of naam een geweldige manier om je bedrijf een voorsprong te geven en de juiste eerste indruk te maken. Daarom kan het vinden van het juiste type servet een cruciaal onderdeel zijn van het runnen van een succesvol horecabedrijf. Als zodanig is het belangrijk om de beste producten te krijgen die beschikbaar zijn, dus waarom vraag je vandaag niet een offerte aan en begin je je klanten de beste tafelervaring te geven?