Servetten bedrukken

Servetten zijn een echte must-have voor elke horecazaak. Of het nu gaat om een chique restaurant of een eetcafé, servetten die passen bij de uitstraling van uw zaak zijn een werkelijk onmisbaar onderdeel van uw tafelaankleding. Maar servetten zijn niet alleen hygiënisch en praktisch: ze kunnen ook worden gebruikt om de beleving nét wat persoonlijker te maken. Wij kunnen zowel airlaid servetten als de papieren servetten personaliseren met datgene wat u wilt. Wilt u servetten laten bedrukken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.
Lees meer...

Gepersonaliseerde servetten bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Wilt u uw onderneming extra goed presenteren met bedrukte servetten? Wat voor servetten u ook zoekt: bij ons is het mogelijk! Wij bedrukken zowel de airlaid als de papieren servetten met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Bovendien vindt u bij Multi Map servetten in verschillende formaten, kwaliteiten en kleuren. Zo vindt u bij ons gegarandeerd een servet soort die aansluit bij uw wensen. Wij produceren en bedrukken al onze servetten met trots in eigen beheer in Nederland. Hierdoor bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit, originele toepassingen en korte levertijden.

 

Papieren servetten bedrukken: Airlaid of Papier?

Bij Multi Map kunt u kiezen uit twee soorten servetten: papier of airlaid. De papieren servetten zijn ideaal voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld binnen een eetcafé of friettent. Een voordeel van papieren servetten is dat deze relatief goedkoop zijn. Wilt u een wat luxere uitstraling, dan kunt u kiezen voor onze airlaid servetten. Dit zijn sterkere servetten met een chique uitstraling. Deze servetten lenen zich goed voor de momenten waarop u net dat beetje extra zoekt, zoals een luxe restaurant of een bijzonder diner. Bij Multi Map kunt u beide servet soorten laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding naar keuze.

 

Servetten bedrukken? Onze adviseurs helpen u graag verder

Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van servetten? Neem dan vrijblijvend via telefoon of e-mail contact op met één van de adviseurs van Multi Map en vraag om een offerte. Bent u op zoek bent naar meer inspiratie of advies? Brengt u eens een bezoek aan onze showroom. Neem contact op voor een afspraak. U zult verstelt staan van de mogelijkheden!