Airlaid servetten bedrukken met uw logo

 

Bij een perfecte tafelaankleding in de horeca, mogen uw servetten natuurlijk niet ontbreken. Bij Multi Map bent u aan het juiste adres voor prachtige servetten van een hoge kwaliteit, die uitermate geschikt zijn voor alle gelegenheden. Onze airlaid servetten zijn zeer elegant met een linnen uitstraling. Wanneer u besluit om de airlaid servetten te laten bedrukken met uw logo, dan kiest u voor servetten van een hoge kwaliteit Non Woven. Dit geeft servetten dezelfde eigenschappen als een linnen servet, zoals de kwalitatieve en sterke uitstraling.
Lees meer...

Bedrukte Airlaid servetten voor het promoten van uw boodschap

Vroeger werden servetten vooral gebruikt om te voorzien in de hygiënische doeleinden van de gasten. Tegenwoordig zijn mooie servetten ook een zeer effectieve manier voor horecagelegenheden om hun boodschap te delen met de wereld. Bedrukte airlaid Servetten zijn dus een subtiele, doch effectieve manier om uw klant te bereiken. U kunt uw airlaid servetten bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo of naam. Zo passen de bedrukte airlaid servetten helemaal bij uw huisstijl. Het assortiment Airlaid servetten bij Multi Map is erg breed. U vindt bij ons dus altijd de servet die bij uw bedrijf past!

 

Airlaid servetten of papieren servetten?

Bij Multi Map kunt u verschillende soorten servetten laten bedrukken: het welbekende papieren servet, en het luxe airlaid servet. De papieren servetten bij Multi Map vindt u in zowel 3 laags als 4 laags, waarvan het 4-laagse papieren servet een stukje steviger en dikker is. Dan zijn er de airlaid servetten, die de uitstraling en het gevoel hebben van een linnen servet. Weet u al welk servet u kiest? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Multi Map? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.