Menukaarten voor de horeca, op maat gemaakt

Een stijlvolle menumap zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij uw klanten. Een mooie menukaart met uw eigen logo geeft bezoekers binnen één oogopslag een positieve indruk van uw restaurant. De menumappen vallen meteen op als een bezoeker uw restaurant binnenkomt. Door deze te combineren met een mooie tafelaankleding, is uw eerste indruk gegarandeerd een succes. Wilt u een mooie, gepersonaliseerde menukaart kopen?
Lees meer...

Op zoek naar een menukaart?

Dan bent u bij Multi Map aan het juiste adres! Wij hebben allerlei verschillende opties. Verschillende formaten zoals vierkant, A4 en A5, verschillende kleuren en materialen… Bovendien kunt u uw menumappen bij ons op maat laten maken. Dit door bijvoorbeeld het toevoegen van uw logo. Zo weet u zeker dat uw nieuwe menukaart aansluit bij uw huisstijl. Ook met tafelaankledinghelpen wij u graag, zodat u het hele plaatje op maat heeft! Of u nu op zoek bent naar een moderne menukaart of juist een traditionele; wij helpen u graag.

 

Op maat gemaakte menukaarten bestellen

Onze menumappen worden met vakmanschap en trots in Nederland geproduceerd, in eigen beheer. Zo kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Ook garandeert dit een korte levertijd. Wij bieden allerlei menukaarten voor de horeca: traditionele menumappen, maar ook bijvoorbeeld houten menukaarten! Ziet u in onze webshop niet waar u naar op zoek bent? Bekijk dan eens onze menukaarten op maat

 

Meer informatie

Wilt u een nieuwe menukaart laten maken die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf? De adviseurs van Multi Map helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook eens langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen of voor meer informatie!