Tafelaankleding met eigen logo bedrukken

Het is mogelijk om uw tafelaankleding te bedrukken met uw eigen logo. Aangezien de restaurantsector continu blijft groeien, is het belangrijk om op te vallen en uzelf te onderscheiden van uw concurrent.

Aangezien de restaurantsector continu blijft groeien, is het om succesvol te blijven erg belangrijk om op te vallen en uzelf te onderscheiden van uw concurrent. Met gepersonaliseerde tafelaankleding zorgt u in ieder geval voor een positieve én blijvende indruk. Door de tafelaankleding met uw logo of naam te laten bedrukken, draagt u continu uw boodschap uit. En hiervoor zijn wij van Multi Map dé ideale partner.
Lees meer...

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek
Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek

 

Ga voor de perfecte tafelaankleding van topkwaliteit

Bij een succesvol horecabedrijf kan een perfecte vorm van tafelaankleding natuurlijk niet ontbreken. Multi Map zorgt ervoor dat uw tafelaankleding perfect aansluit op uw huisstijl, denk bijvoorbeeld aan: servetten bedrukken, bestekzakjes bedrukken of onderzetters bedrukken. Wanneer u al deze vormen van tafelaankleding op elkaar laat aansluiten, door deze bijvoorbeeld te bedrukken met uw logo of naam, heeft u één uniforme uitstraling. En dit allemaal van een topkwaliteit voor een uitstekende prijs.

 

MVO ook dat doen wij bij Multi Map

Bij een succesvol horecabedrijf kan een perfecte vorm van tafelaankleding natuurlijk niet ontbreken. Onder tafelaankleding verstaan wij servetten, bestekzakjes, pocketnapkins, napkinsleeves, tafellopers, tafelrollen, placemats, onderzetters en prachtige menukaarten. Wanneer u al deze vormen van tafelaankleding op elkaar laat aansluiten, door deze bijvoorbeeld te bedrukken met uw logo of naam, heeft u één uniforme uitstraling. En dit allemaal van een topkwaliteit voor een uitstekende prijs.

 

Een streling voor het oog

Natuurlijk is het belangrijk dat de tafelaankleding in uw bedrijf een streling is voor het oog van de gasten, maar daarnaast draait het ook allemaal om het gemak voor u. Of uw horecagelegenheid nou chic, klassiek, modern of landelijk ingericht is, bij Multi Map vindt u altijd de juiste vorm van tafelaankleding. Bij ons is namelijk alles in elke vorm realiseerbaar. Van stijlvol wit tot chic zwart en van mooie dessins tot zelf ontworpen ideeën. Wij geven u dus altijd de mogelijkheid om uw eigen unieke huisstijl en sfeer door te voeren, zodat de tafelkleding altijd bij uw bedrijf past.  

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u, voordat u besluit om uw tafelaankleding met logo door ons te laten bedrukken, eerst kennis met ons en onze showroom maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs staan u graag te woord.