Napkin Sleeves bedrukken met eigen logo

Napkin Sleeves bedrukken met eigen logo
Napkin Sleeves bedrukken met eigen logo
Napkin Sleeves bedrukken met eigen logo

Napkin Sleeves bedrukken met eigen logo

De Napkin Sleeve - een luxe airlaid servet met bedrukte wikkel. De combinatie van een luxe witte airlaid servet met een servetring van papier (wikkel) met een full colour bedrukking vormt een prachtige bestekpresentatie. De napkin sleeve is zeer onderscheidend, maar ook praktisch: u hoeft zelf alleen nog maar het bestek in te steken. Bent u klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten op uw gasten? Bekijk dan snel de producten op deze pagina! Lees meer...

Productomschrijving

Een vernieuwende presentatie

Wat is dat precies, een napkin sleeve? Wat ons betreft is het dé nieuwe manier van presenteren. De Napkin Sleeve bestaat uit een airlaid servet van 40 bij 40 cm, dat op een doordachte manier wordt gevouwen (schuin) zodat het bestek goed zichtbaar is. Door de bedrukte papieren band (wikkel) blijft het bestek mooi in de servet zitten.

 

Napkin Sleeve met uw boodschap

De papieren servetring of wikkel om het servet, kunt u met uw logo en/of naam of een andere boodschap laten bedrukken in Full Colour. Dat betekent dat u kunt kiezen voor napkin sleeves in uw eigen huisstijl, die bovendien ook passen bij de rest van uw tafelaankleding. Bent u geînteresseerd in de Napkin Sleeves, of heeft u nog vragen over dit product? Neem dan contact op en laat onze adviseurs je alles vertellen over de mogelijkheden van onze Napkin Sleeves!


De minimale afname voor een gepersonaliseerde Napkin Sleeve is 6.000 stuks. De levertijd van deze bedrukte Napkin Sleeves is 6 tot 8 weken.