Over ons

Multi Map is dé specialist op gebied van menukaarten en tafelaankleding

 

Wanneer u een eigen horecagelegenheid heeft, is een goede uitstraling erg belangrijk. Dat weten we bij Multi Map als geen ander. Als bedrijf staan wij voor u klaar op het gebied van menumappen / menukaarten en tafelaankleding aan de horeca. Dankzij onze vakkennis en expertise, heeft Multi Map in de loop der jaren een toonaangevende positie verworven op deze markt.

Als gevolg van een periode van gezonde groei en onze voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen, werd besloten om in het jaar 2000 de firma Menuprint / MPdesign, opgericht in 1986, over te nemen. Dit bedrijf richtte zich voornamelijk op de verkoop van menu-presentaties uit voorraad aan de betere horeca groothandel. Met de gecombineerde ervaring en kennis van beide bedrijven, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Van klein tot groot, van ontwerp tot realisatie: bij Multi Map bieden we voor iedere horecazaak wat wils. En zoals u van ons gewend bent, staan voor Multi Map service, kwaliteit en snelle levertijden altijd hoog in het vaandel. 

 

Waarom kiezen voor Multi Map?

 

Multi Map onderscheidt zich op deze vier punten:

  • Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit.
  • We blijven ons richten op innovatie, zodat we onze klanten altijd de mooiste nieuwe producten kunnen aanbieden.
  • Multi Map is flexibel en denkt graag met u mee over een oplossing op maat. 
  • We doen er alles aan om de beste service te bieden aan onze klanten. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent!

 

Meer weten?

 

Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. U bent natuurlijk ook welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.