Papieren servetten bedrukken

Bedrukte servetten mogen bij een perfecte tafelaankleding in de horeca natuurlijk niet ontbreken. Bij Multi Map bent u aan het juiste adres voor de mooiste servetten van een hoge kwaliteit, geschikt voor werkelijk elke gelegenheid. Van onze elegante Airlaid servetten met een linnen uitstraling tot een enorme reeks praktische papieren servetten. Bekijk ons aanbod aan te bedrukken papieren servetten op deze pagina!
Lees meer...

Bedrukte servetten voor het promoten van uw boodschap

Waar servetten vroeger alleen bedoeld waren voor hygienische doeleinden van de gast, is het tegenwoordig ook een effectieve vorm voor horecagelegenheden om hun boodschap te promoten. Het grote voordeel van bedrukte servetten is dat uw gasten langere tijd geconfronteerd worden met uw boodschap en tegelijkertijd niet te maken hebben met boodschappen van uw concurrent. Servetten bedrukken is dus een subtiele, doch effectieve manier om uw klant te bereiken. Wanneer u uw servetten bijvoorbeeld met uw logo of naam laat bedrukken, sluiten deze altijd perfect aan bij uw eigen huisstijl. Zeker wanneer u kiest voor de juiste kleur en het juiste dessin. En aangezien het assortiment servetten bij Multimap erg breed is, vindt u altijd de servet die bij uw bedrijf past.

 

Papieren servetten bedrukken: airlaid of papier?

Als u kiest voor de servetten van Multimap, dan kunt u kiezen uit papieren of airlaid servetten. Qua papieren servetten kunt u bij ons kiezen uit zowel 3 laags als 4 laags. Een 4 laags papieren servet is dikker, dus steviger, maar dus ook duurder. Wanneer u besluit om airlaid servetten te laten bedrukken met uw logo, dan kiest u voor servetten van een hoge kwaliteit Non Woven. Dit geeft servetten dezelfde eigenschappen als een linnen servet, zoals de kwalitatieve en sterke uitstraling. U ziet het, voor welke servetsoort u ook kiest, bij ons zit u altijd goed. Bent u geinteresseerd in het laten bedrukken van papieren servetten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs en vraag om een offerte.

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.