Onderzetters kopen voor de horeca

 

Voor het serveren van koffie, thee en andere dranken biedt Multi Map mooie onderzetters aan in verschillende formaten, kleuren, dessins en kwaliteiten. De papieren onderzetters worden ook wel druppelvangers genoemd. Onderzetters beschermen je tafel én kunnen na gebruik gewoon weggegooid worden. Hierdoor kunt u uw gasten altijd stijlvol hun drankje presenteren. In onze webshop vindt u een ruim aanbod aanbod aan papieren onderzetters of druppelvangers. Ook kunt ervoor kiezen om deze te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer...

 

Luxe onderzetters voor uw bedrijf 

Bent u van plan om onderzetters of druppelvangers te kopen? Dan is het belangrijk dat deze goed aansluiten bij uw gewenste imago! Daarom hebben we bij Multi Map een brede keuze aan formaten, kleuren, dessins en kwaliteiten. Het voordeel hiervan is dat u bij ons altijd de onderzetters of druppelvangers kunt kopen, die aansluiten bij uw huiskleuren of zelfs uw huisstijl. De onderzetters die u bij ons kunt bestellen zijn afgestemd op de laatste trends, maar daarnaast hebben we een ruim aanbod aan tijdloze kleuren en dessins.

 

Onderzetters kopen in uw huisstijl  

Bent u op zoek naar originele onderzetters in de huisstijl van uw horecazaak? Zoek niet verder, want bij Multi Map kunnen wij de papieren onderzetters voor u bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze. Met onderzetters bedrukt met uw logo zet u uw horecazaak echt in de spotlight. Wij produceren de onderzetters volledig in eigen beheer. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat uw nieuwe onderzetters van hoge kwaliteit zijn, met een korte levertijd.

 

Onderzetters bestellen? Onze adviseurs helpen u graag verder 

In onze webshop kunt u eenvoudig uw favoriete luxe onderzetters of druppelvangers online kopen. Wilt u graag eerst weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom, of vraag een brochure aan. Ook bij al uw vragen staan de adviseurs van Multi Map u graag te woord. Neem contact op!