Laat uw druppelvangers bedrukken

 

Onderzetters zijn er in vele soorten en maten. Waar het ene bedrijf juist kiest voor metalen of kurken varianten, kiest de ander weer voor papier. Bij Multi Map bent u aan het juiste adres voor papieren onderzetters, ook wel druppelvangers genoemd. Het grote voordeel van deze druppelvangers is dat u ze kunt laten bedrukken met de door u gewenste opdruk, dat ze erg praktisch zijn omdat u ze na gebruik altijd kunt weggooien en dat ze niet aan het glas blijven plakken. Heeft u interesse in deze veelzijdige druppelvangers? Bekijk dan snel het assortiment op deze pagina!
Lees meer...

Druppelvangers in allerlei soorten, maten en kleuren

De gepersonaliseerde druppelvangers van Multi Map bieden u een ruime keuze, zowel op het gebied van afmetingen als qua vorm, kleur en materiaal. En doordat ze eenvoudig aangepast kunnen worden aan uw wensen, heeft u bij ons altijd de druppelvanger die bij uw huisstijl en uw persoonlijke voorkeuren past. Laat uw druppelvangers dus bedrukken door onze professionals, zodat u uw koffie, thee en andere drankjes stijlvol aan uw gasten kunt serveren.

 

De voordelen van bedrukte tafelaankleding

Druppelvangers zijn een van de vele voorbeelden op het gebied van tafelaankleding. Het laten bedrukken van uw tafelaankleding biedt een aantal voordelen. Welke? Dat leest u hieronder: Een nette, uniforme en vriendelijke sfeer verwelkomt uw gasten vanaf het eerste moment. En we weten allemaal hoe belangrijk die eerste indruk is. Stijlvol bedrukte druppelvangers zijn een prima visitekaartje. Elke klant ziet uw naam, logo of andere tekst terwijl hij/zij op haar drankje wacht.

 

Toonaangevend in gepersonaliseerde tafelaankleding

Multi Map heeft een toonaangevende positie op de markt van naamsbedrukte tafelaankleding, een positie waar we trots op zijn. En wist u dat we ons naast tafelaankleding ook bezig houden met het ontwerpen van hotelmappen en menukaarten? U bent bij ons dus aan het juiste adres voor de persoonlijke touch van uw horecagelegenheid. Aangezien bij ons service, kwaliteit en snelle levertijden hoog in het vaandel staan, bent u altijd verzekerd van een kwaliteits-druppelvanger. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft druppelvangers bedrukken of over een specifiek product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Weet u al welke druppelvangers u graag wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.