Q-Lights kopen

 

De sfeer van uw restaurant of café is een belangrijk onderdeel van de totale eetervaring van uw gasten. De tafelverlichting is hierbij een belangrijke factor, en een onmisbaar deel van uw tafelaankleding. Het juiste licht zorgt voor veel sfeer, gezelligheid en stijl. Bij Multi Map vindt u een ruim aanbod aan Q-Lights kaarsen en refills. Dit zijn hoogwaardige horeca kaarsen met een constante en goede kwaliteit, die voor een gezellig licht zorgen op uw tafels.  Bent u op zoek naar een sfeervolle tafelverlichting waar u op kunt rekenen? Lees snel verder en ontdek ons aanbod aan Q-Lights!
Lees meer...

 

Op zoek naar hoogwaardige horeca kaarsen? Koop uw Q-lights bij Multi Map! 

Het aanbod aan kaarsen voor de horeca is groot. Soms ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Bij Multi Map vindt u enkel kaarsen van de beste kwaliteit. Zo kunt u met een gerust hart een keuze maken uit ons assortiment. Ons aanbod aan horeca tafelverlichting bestaat uit verschillende soorten Q light kaarsen. Deze betrouwbare kaarsen hebben een constante vlam én een consistente brandduur. We hebben de Q light kaarsen op voorraad in diverse kleuren, maten en uitvoeringen. Zo kunt u bij Multi Map gegarandeerd een Q-Light kopen die past bij de sfeer van uw bedrijf!

 

Hervulbare tafelverlichting voor Horeca: probeer de Q-Lights Refill 

In onze webshop kunt u naast de Q-Lights voor eenmalig gebruik ook hervulbare Q-Lights kopen. De Q-Lights refills zijn een bijzonder goed alternatief voor reguliere theelichten. De Q light refills hebben een langere brandduur van ongeveer 24 uur, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Daarnaast branden ze volledig op én hebben ze dankzij hun gekleurde cup een mooie uitstraling! De horeca kaarsen van Q-Lights geuren en walmen niet en zorgen bovendien voor minder verspilling. Door hervulbare horecakaarsen van Q Lights te kopen maakt u dus niet alleen een sfeervolle en voordelige keuze, het is ook nog eens een verantwoorde optie!

 

Vragen over Q Lights kopen?

Hulp nodig bij Q lights kopen? Neem voor meer informatie over ons aanbod vrijblijvend contact met ons op. Neem voor vragen of informatie contact met ons op. Een van de adviseurs van Multi Map staat u graag te woord! Uw favoriete Q lights al gevonden in de webshop? Schroom dan niet om uw bestelling te plaatsen!