Zoals u weet is er binnen de horeca niets zo belangrijk als een goede eerste indruk. Uw menukaart is vaak een van de eerste dingen die uw klanten te zien krijgen, en speelt hierbij een belangrijke rol. Multi Map is gespecialiseerd in menukaarten in alle soorten, maten en uitvoeringen. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan kant-en-klare menukaarten, maar ook kunnen we menukaarten op maat voor u produceren, die perfect aansluiten op al uw wensen. Natuurlijk kunt u bij Multi Map dus ook terecht voor menukaarten in een handzaam a5 formaat.
Lees meer...

A5 menukaarten met logo bestellen?

Bij Multi Map vindt u de mooiste menukaarten op a5 formaat, uiteraard in een uitvoering die bij u past. U vindt een groot aanbod aan kant-en-klare menukaarten in onze webshop, maar ook is het mogelijk om de a5 menukaarten op maat te laten maken. Dat werkt zo: u laat ons weten wat uw voorkeuren zijn als het gaat om de materialen, inhoud en uitstraling van uw menukaarten. Vervolgens gaan onze experts hiermee aan de slag, en presenteren we het ontwerp aan u. Er zijn veel mogelijkheden om de menukaarten te personaliseren: het ontwerp van de a5 menukaarten kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd in diverse materialen zoals leer, linnen, hout of zelfs metallic.En natuurlijk ontwerpen onze experts de menukaarten precies zoals u wenst, met uw logo en huisstijl. 

 

Gepersonaliseerde A5 Menukaarten

Alle menukaarten die Multi Map aanbiedt, worden volledig geproduceerd in eigen beheer. Hier zijn een aantal voordelen aan verbonden: door de menukaarten zelf te produceren, kunnen we u altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn we in ons productieproces niet afhankelijk van andere partijen, waardoor we u kunnen verzekeren van een zeer korte levertijd. 

 

Meer weten over onze A5 menukaarten?

Heeft u nog een vraag over de menukaarten van Multi Map? Of hoort u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van op maat gemaakte a5 menukaarten? Wat uw vraag ook is, ons team helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact  op met onze adviseurs via telefoon of e-mail. Voor verdere informatie bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met een van onze adviseurs.