Hotelmappen op maat gemaakt voor de horeca

 

Iedereen is bekend met het feit dat, waar ze ook naartoe gaan op vakantie, ze op de kamer verwelkomd worden middels een hotelmap. In deze hotelmappen staat dan informatie over het hotel, de service die geboden wordt, de mogelijkheden tot het boeken van eventuele excursies en de meest belangrijkste telefoonnummers van zowel het hotel als de omgeving van het hotel. En wat is er nou leuker dan hotelmappen waarop het logo van uw hotel staat? Bij Multi Map maken we deze hotelmappen met logo speciaal voor u op maat. Naast het bieden van informatie, kunt u deze hotelmappen ook laten functioneren als een ruimte voor briefpapier, het aanbieden van ansichtkaarten en brochures. Alles om het verblijf van uw gasten nog aangenamer te maken.
Lees meer...

Hotelinformatiemappen

Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen
Hotelinformatiemappen

 

Straal uniformiteit uit met uw huisstijl

Uw huisstijl is iets waar u trots op bent, dus laat dit dan ook zien. Het is toch veel mooier wanneer alles binnen uw hotel/restaurant één uniforme uitstraling heeft, dan dat het overkomt als een samengeraapt zooitje. Waar vaak gedacht wordt dat naamsbedrukte producten erg duur zijn, bewijzen we bij Multi Map graag het tegendeel. Al onze hotelmappen zijn van een topkwaliteit en worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Voor elk budget hebben wij de juiste oplossing, daar werken we samen met u als klant naartoe.

 

Naast hotelmappen kunt u bij ons nog veel meer laten personaliseren. Wat dacht u van eenzelfde soort map als menukaart en als rekeningmapje? Daarnaast kan de huisstijl ook doorgetrokken worden in uw tafelaankleding zoals de servetten, bestekzakjes, pocketnapkins, napkin sleeves, onderzetters en de placemats.

 

In zes stappen naar uw hotelmappen op maat

In de veronderstelling dat het personaliseren van uw tafelaankleding en hotelmappen veel tijd gaat kosten, bewijzen we bij Multi Map graag het tegendeel. In zes eenvoudige stappen bestelt u bij ons namelijk uw hotelmappen met logo of naam, op maat.

1. In samenspraak met u bepalen we wat u allemaal nodig heeft qua producten. Wat past er binnen uw huisstijl en, niet geheel onbelangrijk, binnen uw budget?

2. Onze adviseur bespreekt samen met u uw wensen wat betreft de kleuren, het logo en het ontwerp. Stel, voor een snellere werkwijze, uw logo of beeldmerk digitaal ter beschikking.

3. Hierna zal onze grafische afdeling een digitale proefdruk  voor u maken.

4. U krijgt deze digitale proefdruk  ter controle. Controleer dit document dus zorgvuldig en geef uw goedkeuring.

5. Uw order wordt ingepland en uw hotelmappen gaan in productie.

6. Uw gepersonaliseerde hotelmappen worden geleverd, waarna u en uw gasten kunnen gaan genieten van het eindresultaat. Heeft u meer nodig dan verwacht? Geen probleem, nabestellingen kunnen snel en eenvoudig nageleverd worden.

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Afspraak maken
Afspraak maken
Bezoek onze inspirerende showroom en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn. Bel even voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat de koffie en een adviseur voor u klaar staat.
Neem contact op
Voor meer informatie of vragen over ons aanbod kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen u graag op weg. Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vraag een brochure aan
Vraag een brochure aan
Download of vraag onze folders aan. Laat u inspireren. Wellicht tot binnenkort en mogen we u als (nieuwe) klant begroeten.